keresés a weboldalon

Vadászbál (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Vadászbál (Videó)

2016 február 15 - hétfő
Huszonnegyedik alkalommal szervezte meg hagyományos vadászbálját a Zala Megyei Vadászszövetség és a Zala Megyei Vadászkamara. Az est fővédnöke Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes és Balaicz Zoltán polgármester volt. A rendezvényen első alkalommal adtak át elismerő okleveleket.

A Vadászkürt Egyesület nyitotta meg a megyei vadászbált szombaton este az Arany Bárány szálló télikertjében. Az esemény a több mint 200 vendég számára jó alkalom volt a baráti találkozóra és a szakmai eszmecserére egyaránt. Takács Pál a Szép Zala Vadásztársaság elnökeként volt a szervezőbizottság vezetője.

Dr. Nádor László érdeklődésünkre elmondta: tavaly Zalában 2500 vadász váltott jegyet az 52 vadászterületre. Idén ennél többet remélnek, mivel évek óta nő a vadászat iránt érdeklődők száma. Ez azért is örvendetes, mert fiatalok lépnek az idősebbek helyére – mondta a megyei vadászkamara elnöke.

Az esten Balaicz Zoltán elmondta: a tavaly első alkalommal rendezett Zalaegerszegi Vadpörkölt és Borfesztivál új utat nyitott a turizmusban. A rendezvény sikerességét ezúttal oklevelekkel köszönték meg a főzőversenyen részt vett csapatoknak. Végül a szervezők átnyújtották a polgármesternek Semjén Zsolt kitüntetését, aki így köszönte meg a vadászati kultúra népszerűsítését.

M.E./P.B.

Tartalom megosztása: