keresés a weboldalon

Vadászbál (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Vadászbál (Videó)

2019 február 18 - hétfő
27. alkalommal rendezett bált a Zala Megyei Vadászszövetség és a Zala Megyei Vadászkamara. Az estnek ezúttal is az Arany Bárány Hotel télikertje adott helyet.

Hagyományosan kürtőszóval nyitották meg a város egyik legnépszerűbb eseményét, ami idén is teltházas volt – mondta Takács Pál, a megyei vadászbál főszervezője.

Magyarország 1971-ben rendezett utoljára vadászati világkiállítást. Jó hír, hogy 2021-ben ismét hazánk lesz a házigadája ennek a nívós rendezvénysorozatnak, melyre Zala megye három attrakcióval jelentkezik. A részletekről Balaicz Zoltán polgármester számolt be.

Tevékenységük népszerűsítése érdekében „Ismerd meg a vadászokat” címmel ifjúságnevelési programot indított az Országos Magyar Vadászkamara – mondta dr. Jámbor László, az Országos Magyar Vadászkamara elnöke, majd hozzátette:

A kezdeményezéshez elsőként csatlakozott a Zala megyei szervezet. Az országos kamara 40 milliós támogatásával a Petőfi utcai székházuk mellett vásároltak egy ingatlant, mely otthont ad a leendő vadásziskolának – számolt be róla dr. Nádor László, a Zala Megyei Vadászkamara elnöke.

Az estet kulturális műsor színesítette. A Gála Társastáncklub Egyesület több produkcióval is színpadra lépett.

V.D./B.P.

Tartalom megosztása: