keresés a weboldalon

Vállalkozók találkoztak (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Vállalkozók találkoztak (Videó)

2019 április 26 - péntek
Találkozót szerveztek zalaegerszegi vállalkozók részére csütörtökön. A Zrinszki Alapítvány bemutatta eddigi tevékenységét és felhívta a figyelmet a társadalmi szerepvállalás fontosságára.

A szervezet három év alatt 30 millió forintot fordított jótékonykodásra. A meghívott – több mint 50 – cégvezetőt és magánszemélyt is hasonló tevékenységre buzdítják. Az alapítvány legnépszerűbb akciója a Mikulás-udvar – mondta Zrinszki István alapító.

Az óvodákon kívül több sportklubot – köztük a judosokat, a karatésokat és a labdarúgókat – is támogatják. Céljuk, hogy minél több rangos sporteseményt hozzanak Zalaegerszegre. A Zala Megyei Szent Rafael Kórháznak is sokat segítenek – tájékoztatott dr. Halász Gabriella főigazgató.

Az önkormányzat szintén kiemelt jelentőséget tulajdonít a társadalmi felelősségvállalásnak. Balaicz Zoltán polgármester úgy fogalmazott: Zalaegerszegen példaértékű, összetartó, lokálpatrióta közösség van.

A hagyományteremtő rendezvény legfőbb üzenete az együtt-gondolkodás volt. A Zrinszki Alapítvány tagjai remélik, hogy a jövőben minél több helyi vállalkozóval tudnak közösen együttműködni.

Gy.A./K.M.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: