keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Változás az Okmányirodán

Zalaegerszeg címer
Hírek

Változás az Okmányirodán

2005 március 17 - csütörtök
Felhívjuk Tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy a 44/2004. (XII.24.) PM rendelet alapján 2005. április 1-jétől megszűnik az Okmányirodákban az eljárási illeték illetékbélyeg formájában történő lerovása.

Az eljárási illetékeket a fenti időponttól befizetési csekken kell teljesíteni.

Az Okmányiroda fennakadás nélküli munkája, az előre kért időpontok betarthatósága érdekében kérjük valamennyi ügyfelünktől, aki ügyének intézéséhez 2005. április 1-jét követő időpontra húz sorszámot, hogy a sorszám és az időpont kiválasztásakor az ügyfélhívó berendezés mellett elhelyezett csekket is vigye magával a mellékelt tájékoztatóval együtt. Kérjük, hogy az ügyintézéskor már a befizetett csekkszelvénnyel jöjjenek ügyintézőinkhez.
Amennyiben a mellékelt tájékoztató ellenére nem tudja eldönteni, milyen összeget kell befizetnie, kérje ügyintézőink segítségét.

A posta Kossuth utcai kirendeltségén 2005. április 1-jével kezdődően a 8. ablaknál nyílik lehetőség a gyors befizetésre, ennél az ablaknál csak okmányirodai befizetéseket fogadnak el. A befizetést elfogadó postai alkalmazott szintén tud segíteni abban az esetben, ha bizonytalanok a befizetendő összeg tekintetében.

Kérjük szíves megértésüket és közreműködésüket!

Tartalom megosztása: