keresés a weboldalon

Változnak a beléptetés szabályai és a stadion megközelíthetősége

Zalaegerszeg címer
Hírek

Változnak a beléptetés szabályai és a stadion megközelíthetősége

2016 március 01 - kedd
A ZTE Aréna rekonstrukciós munkálatai miatt a vasárnapi mérkőzéstől megváltoznak a beléptetés szabályai és a stadion megközelíthetősége is.

HAZAI SZURKOLÓK:

– A Nyugati Tribün mögött csak korlátozott számban parkolhatnak autók, az Északi Tribün felé a stadiont körbe járható út le lesz zárva. Kérünk mindenkit, hogy a Galamb utca felől gyalog közelítsék meg a beléptető kapukat. Az eddigi kettő helyett három pénztár fog ezen az oldalon üzemelni.

– A VIP parkoló közvetlenül a Déli Tribün fejépülete előtt szintén le lesz zárva, VIP vendégeink korlátozott számban az Október 6. tér felől tudnak megállni ( képen ). VIP bérletekkel rendelkező szurkolóink a szakmai bejáraton át tudják megközelíteni a helyeiket, minden más, III-as szektorba érvényes bérlettel (TISZTELET, ÖRÖKÖS) rendelkező szurkolónk kizárólag a főbejáraton át tud belépni.

– Az eddig Keleti Tribünre érvényes hazai bérletek vagy belépőjegyek a Déli Tribün I. szektorába érvényesek
– A ZTE Aréna főbejáratát a Kis utcán keresztül célszerű megközelíteni az iskola melletti úton, itt szintén három hazai pénztár fog üzemelni
– A Zala Plaza mögötti parkoló lezárásra kerül
– A diák akcióban résztvevő szurkolóink kizárólag a Nyugati Tribünön foglalhatnak helyet, a jegyeket a szektorfeljáratoknál ellenőrizni fogják
– Hölgy szurkolóink a pénztáraknál szíveskedjenek térítésmentes nőnapi regisztrációs jegyeket váltani

A szurkolói kártya továbbra sem kötelező, de a NÉV, SZÜLETÉSI HELY és IDŐ megadása igen. Kérünk mindenkit, hogy lehetőség szerint elővételben ( klubház, Dísz téri jegypénztár ) vagy online vásárolják meg belépőjegyeiket.
Online jegyvásárlás: meccsjegy.mlsz.hu

Dísz téren: hétfőtől péntekig 9-től 15 óráig
Klubirodában: hétfőtől péntekig 9-től 16 óráig
Helyszínen: vasárnap 14 órától egy pénztárban, a többi pénztár 16 órakor nyit
A belépőjegyek a mérkőzésre egységesen 500,-Ft-ba kerülnek.

VENDÉG SZURKOLÓK:

– Vendégszurkolóink autói számára a Zala Plazával szemközti, az autókereskedés melletti parkoló van kijelölve. Ők innen gyalog közelíthetik meg a ZTE Arénát ( 50 m ), ahol a Keleti Tribün felőli pénztárban tudnak belépőjegyet vásárolni illetve a Keleti Tribünön helyet foglalni.

Kérjük, szíveskedjenek betartani a rendezők kéréseit!

Felhívjuk minden Kedves Szurkolónk figyelmét, hogy sportszerű bíztassa csapatunkat, csak együtt sikerülhet ezt a nagyon fontos mérkőzést megnyerni!

Köszönjük!
Hajrá ZTE!

Tartalom megosztása: