keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Varázsházikó program (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Varázsházikó program (Videó)

2016 szeptember 14 - szerda
Megszépült Zalaegerszegen a Szivárvány téri Tagóvoda az Etalon Zala Kft. Varázsházikó programjának köszönhetően. A mintegy egymillió forintos beruházás során két csoportszoba padlózatát cserélték ki. Jövőre is lehet pályázni, ám akkor már komplex program kapcsolódik a nyertes intézmény felújításához.

Tavaly még sorsolás útján derült ki, hogy melyik lesz az az óvoda, amelyik ennek a karitatív akciónak a
kedvezményezettje lehet. A szerencse akkor a csácsi Szivárvány téri ovi mellé állt. Pintér Henriett tagóvoda vezető elmondta, mivel szépült az intézmény.


A városrészben élők számára fontos, hogy a gyerekek kellemes környezetben töltsék napjaikat – hangsúlyozta Herkliné Ebedli Gyöngyi, a városrész önkormányzati képviselője.

A Varázsházikó program történetében második alkalommal újult meg óvoda. Maga a projekt a nemzetközi háttérrel is rendelkező építőipari cég tulajdonosainak ötlete volt. Mivel valamennyien édesapák, szívükön viselik a környezettudatos nevelés fontosságát. Ezért komplex programban gondolkodnak a következő felújításokat illetően is – jelezte Szűcs Róbert ötletgazda, az Etalon Zala Kft. ügyvezetője, a Varázsházikó program alapítója.

A Varázsházikó programra a következő év elejéig pályázhatnak az óvodások. Ők az otthon található alapanyagokból építhetnek házikókat, s ezzel nevezhetnek a versenyre. Részletes információkat a varazshaziko.hu oldalon olvashatnak.

Sz.É./CS.M.

Tartalom megosztása: