keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Városi borverseny Ebergényben

Zalaegerszeg címer
Hírek

Városi borverseny Ebergényben

2006 április 14 - péntek
Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata támogatásával idén is sor kerül a város közigazgatási területéhez tartozó szőlőkben termelt borok versenyére a Vándor Vigadóban.

A szakértők remélik, hogy az elmúlt évben termelt jó minőségű szőlőkből, a gondos kezelés nyomán jó illatú, tiszta és zamatos borok kerülnek a zsűri asztalára.

Nevezés módja, feltételei:
A város közigazgatási területén termelt borokkal lehet nevezni. A bormintákat 0,7-1 l-es borosüvegben, parafa dugóval lezárva lehet a Vándor Vigadóban leadni. A leadás időpontjai: 2006. április 26. (szerda) 15.00-22.00 között (kivétel hétfő). A borversenyre 2006. április 27-én kerül sor, amely zártkörű.

Nevezési díj:
Egy fehér és egy vörös borminta versenyzőként 400-400.-Ft. Minden további minta nevezési díja 200.-Ft/db. Az átvett mintákat a Vándor Vigadóban szakszerűen tárolják.

Eredményhirdetés:
A műsorral egybekötött eredményhirdetésre 2006. április 29-én (szombaton) 15.00 órakor kerül sor a verseny színhelyén, melyre minden versenyzőt és érdeklődőt ezúton is szeretettel várnak a szervezők. Az eredményhirdetést Bor úti séta és Bor-bál zárja.

Tartalom megosztása: