keresés a weboldalon

Városszerte korszerűsítenek (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Városszerte korszerűsítenek (Videó)

2017 augusztus 03 - csütörtök
Több útfelújítási munka zajlott a nyáron Zalaegerszegen. Van, ahol még mindig dolgoznak, ám a Páterdombon és Zalabesenyőben már végeztek az aszfaltozással.

Az önkormányzat minden évben odafigyel a zalaegerszegi utak és járdák állapotára. A zalabesenyői Öreghegyen például 2014-ben indult az Öreghegyi út rekonstrukciója. A részletekről Gecse Péter alpolgármester, a térség önkormányzati képviselője tájékoztatott.

A páterdombi településrészen is folyamatos a fejlődés. 2010 óta szisztematikusan végzik a munkálatokat, az elmúlt években több utat és tereplépcsőt építettek át. Idén például a Tulipán utca csapadék-vízelvezetése újult meg.

Szintén a Páterdombon, a lakosság kérésére rendbe hozzák a Báthory és a Wlassics utca kereszteződésében található buszmegállót, valamint a mellette lévő, mintegy 30 méteres járdaszakaszt. A városvezetés felhívja a lakosság figyelmét, hogy a Bíró Márton utcai vasúti átjárót áteresz átépítési munkák miatt, augusztus 7-én, hétfőn reggel 8 órától teljes szélességben lezárják. A kivitelezés várhatóan egy hónapig tart. Ez idő alatt a gépjárművezetők a Berzsenyi utcai vasúti átjárót használhatják.

V.D./P.V.B.

Tartalom megosztása: