keresés a weboldalon

Véget ért az Egerszeg Fesztivál

Zalaegerszeg címer
Hírek

Véget ért az Egerszeg Fesztivál

2024 június 18 - kedd

Hétvégén rendezték az Egerszeg Fesztivált. Az érdeklődőket több helyszínen komoly- és könnyűzenei koncertekkel, játékos gyermekeknek szóló előadásokkal és kézműves programokkal várták.

A szervezők a hagyományoknak megfelelően a kéklámpás járművek felvonulásával hívták fel a figyelmet a rendőrök, tűzoltók és a mentők munkájának fontosságára. Ezt a fúvószenekari találkozó követte. Az együttesek az Art mozitól a Dísz térig menetzenéltek, majd a színpadon magyar és nemzetközi slágerekkel, illetve filmzenékkel szórakoztatták a közönséget.

A családokat az Európa téren kialakított Civil Udvarban interaktív játékokkal, meglepetésekkel és ajándékokkal fogadták. A fesztiválon 16 egyesület és alapítvány képviseltette magát.

A látogatókat színes kulturális és gasztronómiai különlegességekkel várták. A rendezvénysorozat a gyermekeknek is tartalmas kikapcsolódást nyújtott.

Este a felhőtlen szórakozást könnyűzenei koncertek biztosították. Idén a közönség 3 színpadon mintegy 1000 fellépőt hallgathatott. Színpadra lépett többek között a Pardon Brando, Beton Hofi, Ganxsta Zolee és a Kartel, illetve a Magna Cum Laude zenekar is.

K.A./B.P.

Képgaléria


További hírek, aktualitások az Egerszegi Hírek oldalon olvashatók.

Tartalom megosztása: