keresés a weboldalon

Véget ért az Idősek hónapja (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Véget ért az Idősek hónapja (Videó)

2019 október 29 - kedd
Véget ért az Idősek hónapja rendezvénysorozat Zalaegerszegen. Az eseményen átadták a különböző versenyek legjobbjainak járó elismeréseket, s díjazták a példamutató, közösségi munkát végzőket.

Október 1-je az idősek világnapja, amit 1991 óta az ENSZ kezdeményezésére világszerte ünnepelnek. Zalaegerszeg önkormányzata évek óta igazi programkavalkáddal igyekszik minőségi kikapcsolódást kínálni a szépkorúaknak – mondta a rendezvényen résztvevő Balaicz Zoltán polgármester.

A sportvetélkedőnek, a főzőversenynek és a különböző megmérettetéseknek rendszeres résztvevője a Nefelejcs Nyugdíjas Klub. Bangó Józsefné szerint a szervezet valamennyi tagja idén is jól szórakozott ezeken a rendezvényeken.

13 évig volt vezetője az Évgyűrűk Nyugdíjas Klubnak Király Imre. Tavaly egészségi okok miatt adta át a stafétabotot, ám máig aktív tagja a csácsi közösségnek. Lelkiismeretes munkáját most az önkormányzat is elismerte.

Király Imre mellett Farkasné Perlaki Edit a zenei nevelés terén, Kereki Zoltán pedig a labdarúgás népszerűsítése érdekében végzett kiemelkedő tevékenységéért vehetett át díjat.

 

V.D./P.B.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: