keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Végre egy igazán jó félidő!

Zalaegerszeg címer
Hírek

Végre egy igazán jó félidő!

2005 május 15 - vasárnap
ZTE  –  Lombard Pápa    5-2 (1-1)Zalaegerszeg, 2500 néző. NB-I. bajnoki labdarúgó-mérkőzés. Játékvezető: Világi Balázs. Asszisztensek: Nyekita Dezső, Nagy Imre Attila.Góllövők:  Radu Sabo (13.), Medved (36. büntetőből, 86.), Kincses (60. öngól), Sebők V. (63. büntetőből), Sebők J. (73.), Józsi (75.)  Sárga lap: Farkas A. (71.).ZTE:  Varga Z. (Szabó Gy. 90+1.) – Kocsárdi, Sebők V., Kozmér, Gaál M. – Andorka, Balog Cs., Józsi, Koplárovics (Kaj 88.) – Sebők J., Radu Sabo (Torma 76.). Vezetőedző: Gellei Imre.Lombard:  Szép – Farkas V. (Tüske 76.)  , Farkas A., Mutica, Geri T. (Szűcs M. 46.) -Kincses, Lászka, Szabó T., Róth – Hercegfalvi, Medved. Szakmai igazgató: Szentes Lázár.

Többen a félidőben el akartunk menni… Kár lett volna. Úgyhogy az első 45 percről csak annyit: némi túlzással a labda is szégyelte magát. Egyik csapat sem mutatott többet a másiknál, a döntetlen megfelelt a játék képének.
A második félidőre viszont mintha egy másik ZTE jött volna ki az öltözőből. Nagy lendülettel kezdtek a hazaiak, s bár egy szerencsés öngól, meg egy tizenegyes hozta meg a vezetést, a gól ettől függetlenül a levegőben lógott. Időnként egészen ötletes támadásokat vezetett a ZTE, s két látványos góllal tovább növelte előnyét. Igaz, utána Medved lőtt egy elkerülhető gólt, de mitsem számit: a második félidőben a ZTE legjobb idei teljesítményét nyújtotta.
Vélemények:
Gellei Imre, a ZTE vezetőedzője: – Két nehéz mérkőzés vár még ránk, ezért is örülök, hogy a II. félidei magabiztos játékunkkal megérdemelten nyertünk.
Szentes Lázár, a Lombard szakmai igazgatója: – Viszonylag kiegyenlített első félidőt követően a második 45 percben egy szerencsétlen öngól és egy vitatható tizenegyes után megpróbáltunk talpra állni, de ez nem sikerült.
Radu Sabo, a ZTE játékosa: Örülök, hogy ismét kezdő lehettem, sikerült is az elején gyorsan egy gólt szereznem. Később is többször helyzetbe kerültem, de a döntő pillanatban mindig valaki hátulról meglökött, ezért nem tudtam többször a hálóba találni.
Józsi György, a ZTE játékosa: Az első félidőben gyorsan megszereztük a vezetést és utána uraltuk a játékot, de ellenfelünk egy vitatható tizenegyessel kiegyenlített. A szünetben összekaptuk magunkat, jó játékkal rukkoltunk ki és jó százalékkal használtuk ki adódó helyzeteinket.

Tartalom megosztása: