keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Vereség emberhátrányban

Zalaegerszeg címer
Hírek

Vereség emberhátrányban

2010 május 10 - hétfő
ZTE II. – Videoton Puskás Akadémia 1-2 (1-2)

NB II-es labdarúgó mérkőzés. Zalaegerszeg, 200 néző. Jv.: Böcskei. Gólszerzők: Polareczki (32. p)., illetve Sifter ( 14. p.,11-esből ), Lencse (25. p.).

Kiállítva: Sipos (13. p.,), Bogunovics (85. p.)


ZTE:
Sipos – Péter, Bogunovics, Todorovics, Kocsis – Polareczki, Dóczi, Kovács G. (Sági 46. p.), Horváth Á. (Turcsik 72. p.), Petneházi – Balázs (Szommer 14. p.). Vezetőedző: Bán István.

A kiesés szempontjából nagyon fontos találkozón hamar hátrányba került a ZTE, ráadásul kapusát is elvesztette. Sőt az az egyetlen csatárát (Balázs) is le kellett cserélni. Ennek ellenére egyenrangú ellenfelei voltak a vendégeknek, akik egy szerencsés találattal tovább növelték előnyüket. Ezt követően azonban gyorsan szépített a hazai gárda. A második félidőben egyenlíthetett volna a ZTE, de a kevés lehetőségei kimaradtak. A játékvezető ezen a találkozón – akárcsak a Honvéd ellen – ítéleteivel inkább a vendégeknek kedvezett.

Értékelés:

Bán István, a ZTE II vezetőedzője: – A mai mérkőzésen nemcsak az ellenféllel kellett megküzdenünk. A fiúk minden dicséretet megérdemelnek, mivel létszámhátrányban is egyenrangú ellenfelek voltak.

(Zala-Lap, B. I.)

Tartalom megosztása: