keresés a weboldalon

Versenyeztek (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Versenyeztek (Videó)

2017 május 10 - szerda
Harmadszor rendeztek városi KRESZ versenyt kedden az Eötvös József Általános Iskolában, melyen közel 80 diák vett részt. A legjobbak értékes nyereményekkel lettek gazdagabbak. A fődíj egy jól felszerelt kerékpár volt.

Tesztírással kezdtek a gyerekek a könyvtárban. Egyre többen gondolják úgy, hogy nem lehet elég korán kezdeni a biztonságra nevelést – hangsúlyozta Galbavy Zoltán, a településrész önkormányzati képviselője.

 

A város fontosnak tartja a jövő nemzedék zavartalan oktatását – ezt Balaicz Zoltán mondta köszöntőjében. Ennek értelmében az Eötvös iskola udvara 40 millió forintból újul meg. Ennek köszönhetően még több hasonló rendezvényt szervezhetnek az intézmény sportpályáján.

A gyerekek ezúttal azt mutatták meg, hogy mi mindent tanultak a versenyt megelőzően. Gaál Patrik és Takács Marcell is részt vett a megmérettetésen.

A rendőrség és a polgárőrség öt alkalommal közel kétszáz gyermekelméleti oktatását vállalta. A kerékpárral való közlekedés gyakorlására többször is adtak lehetőséget – tájékoztatott Soós Szabolcs rendőralezredes.

 
A szervezők remélik, hogy a versenykiírással egyre többen veszik komolyan a biztonságos közlekedést. Ilyen akciókkal szeretnék elérni azt, hogy hogy a gyerekek ne váljanak baleset áldozatává. 

M.E./P.V.B.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: