keresés a weboldalon

Vezetőváltás (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Vezetőváltás (Videó)

2016 február 17 - szerda
Új vezetője lesz márciustól a Városi Sportlétesítmények Gondnokságának. A posztot – a februári közgyűlés döntése értelmében – öt évig az egykori kiváló kosárlabdázó, Bodrogi Csaba tölti be.

A gondnokság több mint húsz éve látja el az önkormányzati tulajdonban lévő sportlétesítményekhez tartozó feladatköröket. Felügyeletük alá tartozik például a stadion, és a centerpályák, illetve a városi sportcentrum. A tavaly decemberi közgyűlésen az eddigi intézményvezető jelezte, hogy nyugdíjba vonul. A grémium elfogadta Fenyvesi László döntését, utódját pedig nemrég egyhangúlag szavazták meg a képviselők – tájékoztatott Makovecz Tamás, az Oktatási, Kulturális, Ifjúsági és Sport Bizottság elnöke.

Az új igazgató ezer százzal kötődik a zalai megyeszékhelyhez. Aktív sportolóként a ZTE-vel három, míg az Albacomp-al egy bajnoki címet ünnepelhetett, emellett hetvenszer ölthette magára a válogatott mezt. Később évekig dolgozott a kosárlabdacsapat ügyvezetőjeként, így – mint mondta – felkészülten várja az előtte álló feladatokat.

Bodrogi Csaba, a Városi Sportlétesítmények Gondnokság Intézményének vezetője hivatalosan március 11-én áll munkába. Megbízatása 2020. december 31-ig szól.

K.Zs./T.S.

Tartalom megosztása: