keresés a weboldalon

Vigh László átvette megbízólevelét (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Vigh László átvette megbízólevelét (Videó)

2014 április 26 - szombat
Átvette országgyűlési képviselői megbízólevelét Vigh László, a Fidesz-KDNP képviselője. Az első számú választókörzet kormánypárti jelöltje 19 jelölt közül került ki győztesen az áprilisi szavazás eredményeinek teljes mértékű feldolgozását követően.

Az 1. számú választókörzetben 51.417 érvényes szavazatot adtak le a választópolgárok, amelyek közül 22.816-tal Vigh Lászlót támogatták a szavazók.

A választási bizottság nevében Dr. Pápai Ferenc kívánt eredményes és sikeres munkát Vigh Lászlónak, aki szerint az előtte álló időszak kihívásokkal teli, de igyekszik eredményesen folytatni a megkezdett munkát.

A képviselő fontosnak tartja az önkormányzattal való együttműködést. Gyutai Csaba szerint az elmúlt időszakban ezen a területen sikeres és eredményes munkát végeztek. A felek a következő négy évben is számíthatnak egymásra.

További kitűzött cél, hogy segíteni tudják az önkormányzatok munkáját.  A képviselő elmondta, a munkahelyek számának emelkedésével a gazdasági mutatók is növekednének, így több pénz jutna az infrastruktúra fejlesztésére, az oktatás színvonalának növelésére és természetesen a kultúra támogatására is.

K. K./T. S.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: