keresés a weboldalon

Virágoztak (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Virágoztak (Videó)

2016 szeptember 21 - szerda
Töretlen a népszerűsége a „Virágos Zalaegerszegért” versenynek. A tapasztalatok alapján a városlakók, az intézmények és a cégvezetők is fontosnak érzik, hogy kellemes környezetet alakítsanak ki maguk körül. A program ünnepélyes zárásán kategóriánként három elismerést és különdíjakat vehettek át a zsűri által legszebbnek ítélt kertek tulajdonosai.

A tavalyi, Virágos Magyarországért versenyen Zalaegerszeg kiemelkedő sikert ért el. Ezért változatlanul az a cél, hogy ehhez a rangos elismeréshez méltó legyen a város – mondta köszöntőjében Balaicz Zoltán polgármester.

Vígh László országgyűlési képviselő hozzászólásában megjegyezte: mindenki, aki tesz a környezetéért, példa és jó minta lehet mások számára.

Az idei „Virágos Zalaegerszegért” programra 53 nevezés érkezett. A zsűri a virágos felületek nagyságán kívül több, más szempontból is értékelt – hangsúlyozta Horváth István, a Városgazdálkodási Kft. ügyvezetője.

A legvirágosabb társasház kategóriában egy négy háztömbből álló lakóközösség nyerte az első díjat, az elismerést Pálffy Győzőné vette át.

A legvirágosabb intézmény idén a Ságodi óvoda lett, az intézményt Karner-Polcza Ágota képviselte.


A „Kereskedelmi és ipari telephelyek” kategóriában a Zalavíz szennyvíztelepét ítélték a legmagasabb színvonalon fenntartott környezetnek. A díjat Ambrus Szvetlana, hálózati egységirányító vette át.

A „Virágos Zalaegerszegért” program ünnepélyes díjkiosztóján összesen 14 elismerést vehettek át a legszebb kertek tulajdonosai.

Sz.É./Cs.M.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: