keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Volt jobb, de így is őszi 3. a ZTE

Zalaegerszeg címer
Hírek

Volt jobb, de így is őszi 3. a ZTE

2004 november 28 - vasárnap
Debrecen – Zalaegerszegi TE 2-0 (2-0)Debrecen, 4000 néző Vezette: Megyebíró Asszisztensek: Szpisják, Tóth Gól: Bogdanovic (11.), Halmosi (33.)

Sárga: Szamosi (22.), Csóka (32.), Balog (44.), Dombi (81.), Habi (83.), Sebők (85.)

Debrecen: Csernyánszki – Nikolov, Éger, Virág, Szatmári – Dombi, Habi, Sándor T. (Madar 75.), Halmos – Kerekes (Sitku 64.), Bogdanovic (Kiss 86.).

Vezetőedző: Supka Attila

Zalaegerszegi TE: Bardi – Kozmér, Sebők V., Csóka (Németh P., 36.), Szamosi – aj (Kállai 75.), Balog (Selei 80.), Janjic, Koplárovics – Waltner, Gyánó.

Vezetőedző: Gellei Imre

Nagy hazai fölényt hozott az első játékrész, sajnos csak egy csapat – és nem a ZTE – volt a pályán. A vendégeknek alig volt épkézláb támadása, a Debrecen szinte végigtámadta az első 45 percet. A hazaiak a széleken rendszeresen szétzilálták a vendégek védelmét, a beadások pedig rendre eljutottak a csatárokhoz. A debreceni játékosokon múlott csak, hogy mindössze két góllal vezettek a félidőben. A szünet után sem sokat változott a mérkőzés képe, a Debrecen egymás után alakította ki a helyzeteit a Zalaegerszeg kapuja előtt, ha jobban összpontosítanak csatárai, illetve nem tisztáz több helyzetben Bardi, növelhette volna előnyét. Az egerszegieknek a második félidőben akadt ugyan egy-két lehetőségük az egyenlítésre, összességében azonban végig jobb volt a Debrecen.

Vélemények:

Gellei Imre, a ZTE vezetőedzője – Gratulálok a csapatnak az őszi szerepléshez. A végére elfogytunk, ennek ellenére a játékosok megkapják az általam alapított-Gellei-díjat.

Tóth Géza, a ZTE Rt. elnöke – A Debrecen teljesen megérdemelten, nekünk csak helyzetecskéink voltak.

Sebők József, a ZTE játékosa, aki sérülése miatt nem játszott – Nagyszerű őszt zártunk, a körülményekhez képest a 3. Helyünk mindenképpen dicséretes. Nagyon remélem, hogy a csapat nagy része tavaszra is együtt marad.

Kocsárdi Gergely, a ZTE sérülés miatt nem játszó csapatkapitánya – Amint várható volt, a Debrecen nekiesett tartalékos csapatunknak, és már az első félidőben eldöntötte a mérkőzést. A hajdúságiak végig uralták a játékot, győzelmük reális.

Tartalom megosztása: