keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Walters helyett Wilson

Zalaegerszeg címer
Hírek

Walters helyett Wilson

2009 január 20 - kedd
Az első számú jelölt, Mark Walters nem jelzett vissza időben, így helyette a Zalakerámia ZTE vezetésea sérült Calvin Watson pótlására 3 hónapos szerződést kötött Donald Wilsonnal, a 193 centi magas, 2-3-as poszton bevethető játékossal, aki az idei bajnokságban a szezon elején a Szolnoki Olaj csapatában szerepelt. Azonban ott megsérült, majd ezután nem sikerült játékba lendülnie és elküldték a Tisza-parti csapattól.

Az amerikai játékos hazájában korábban a portlandi egyetemi csapatban játszott. Európában szerepelt a spanyol másodosztályban és a holland első ligában, ahol a Zz Leiden csapatában 16,8 pontos átlagot produkált. Emellett kiosztott meccsenként 2,5 gólpasszt, s lekapott 3,4 lepattanót. A ketteseket 50,2 százalékkal dobta, a triplákat 35 százalékos pontossággal értékesítette.

Bodrogi Csaba, a ZTE szakmai igazgatója elmondta, hogy a bedobó szerda este érkezik meg a csapathoz, és jó esély van rá, hogy papírjait sikerül elintézni, s így pályára léphet csütörtökön Pécsett a PVSK-PannonPower elleni találkozón.

(Zala-Lap, B. I.)

Tartalom megosztása: