keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Watson sérülése után súlyos vereség

Zalaegerszeg címer
Hírek

Watson sérülése után súlyos vereség

2009 január 10 - szombat
Univer Kecskemét – Zalakerámia ZTE 95-69 (18-27, 31-17, 29-10, 17-15) NB-I. férfi kosárlabda-mérkőzés. Kecskemét, 800 néző. Jv.: Kiss, Pozsonyi, Gál.

Zalakerámia ZTE: Hinnant (13), Watson (7/6), Jones (9), Kámán (6), Helbich (13). Csere: Trepák (3), Gáspár (8/3), Simon (2), Tóth Á. (5), Baki (3/3). Vezetőedző: Völgyi Péter.

Fegyelmezett, jó játékkal kezdte a mérkőzést a vendégcsapat. Jól védekezett, eredményesen támadott, az első negyedben uralta a játékot. A második játékrész elején egy irányváló mozdulat közben Watson bokája kifordult, a jelek szerint súlyosan megsérült. Ez alaposan megzavarta az egerszegieket, amihez hozzájárult, hogy ugyanakkor a hazaiak védekezése agresszívabbá vált.

A Zalakerámia ZTE játéka ebben az időszakban teljesen szétesett, mind védekezésben, mind támadásban alulmúlta magát. A harmadik negyedben aztán a kegyelemdöfést is megkapták az egerszegiek, a záró játékrészben pedig már inkább mindkét oldalon a cserék jutottak szóhoz. Összességében a hazaiak ilyen különbséggel is megérdemelten nyertek.

Vélemény: Bodrogi Csaba szakmai igazgató: – Nagy reményekkel érkeztünk Kecskemétre. Az első negyedben a csapat az előre eltervezett taktikát betartva jól és eredményesen játszott. Miután Watson előreláthatólag súlyos sérülése miatt kiesett a csapatból, gyorsan elszálltak esélyeink.

(Zala-Lap, B. I.)

Tartalom megosztása: