keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

XVI. FESZTIVÁLSPORT

Zalaegerszeg címer
Hírek

XVI. FESZTIVÁLSPORT

2010 május 11 - kedd
A XVI. Egerszeg Fesztivál nagyon gazdag belvárosi programját a sportprogramok tovább színesítik. Csütörtöktől négy napon át a teniszsport legjobbjainak küzdelme látható a Városi Sportcentrumban.

A városi labdarúgó-stadion mögötti műfüves pályán nemzetközi női labdarúgótorna kezdődik délelőtt 9 órától. Zala megye válogatottján kívül Nagykutas, Varazsd, és Marosvásárhely csapata verseng a minél előkelőbb hely megszerzéséért.
Csütörtök délután 16.45 órától lehet jelentkezni a belvárosi tájékozódási versenyre.

Ide várnak minden futni, tájékozódni, keresni és találni szerető vállalkozó szellemű embert. A siker elérhető, az élmény garantált, hisz a feladat teljesítésében segítenek a Zalaegerszegi Tájékozódási Futó Club versenyzői. A klub vezetőjének ezúton is Boldog 40. Születésnapot kívánunk!

A sportprogramok szombaton folytatódnak. Reggel 8.30 órai kezdettel a belváros lezárt útjain kocogni, futni, szaladni, rohanni, vagy sprintelni lehet. Ekkor indul útjára a II. egerszegi feszti-vál-tó a Göcsej Tájékozódási és Futóegyesület szervezésében. 2-16 fős csapatok jelentkezését várják a szervezők. Aki siet, az láthatja még a 40. Göcsej kupa nemzetközi súlyemelő verseny kezdetét is az Ostoros Károly csarnokban.

Vasárnap reggel 9.00-tól a már hagyományos 100 táblás sakk szimultán lehetőséget ad minden bátor jelentkezőnek, hogy a Csuti Antal Sakk-klub nemzetközi nagymestereivel mérje össze sakktudását. A szimultánt a tervek szerint Mádl Ildikó kétszeres olimpiai bajnok, Horváth Ádám nemzetközi nagymester és Rapport Richárd, a világ legfiatalabb nemzetközi nagymestere adják. Jelentkezés és helyfoglalás 8.30-tól a Széchenyi téri nagyszínpad előtt.

(közlemény)

Tartalom megosztása: