keresés a weboldalon

Zalaegerszeg az idegenforgalmi vásárokon

Zalaegerszeg címer
Hírek

Zalaegerszeg az idegenforgalmi vásárokon

2010 november 27 - szombat
A Zalaegerszegi és Zala Megyei Tourinform és Marketing Iroda idén összesen 8 belföldi és 2 külföldi vásáron képviselte városunk, Zalaegerszeg és a megye idegenforgalmi kínálatát.
Az elmúlt hónapban rendezték meg a békéscsabai Kolbászfesztivált, ahol az iroda turisztikai kiállítóként mutatkozott be.

A fesztivál évről-évre egyre népszerűbb, idén 100.000 vendég látogatott el az országos hírű rendezvényre, ahová Magyarország minden részéről érkeztek az érdeklődők. A kiállítás során az iroda munkatársai örömmel tapasztalták, hogy az ország másik feléből is sokan érdeklődnek, s szívesen látogatnak el városunkba és Zalába.
A Tourinform iroda ebben az évben Bécsben, Budapesten, Pécsett, Miskolcon, Szegeden, Debrecenben, Győrben, Veszprémben, valamint Zalaegerszeg testvérvárosában Kuselben is népszerűsítette idegenforgalmi kínálatunkat.

A kiállításokon sikere volt az átfogó kiadványoknak, az új zalaegerszegi szállás- és gasztronómiai katalógusnak, a turisztikai térképeknek, rendezvénynaptáraknak és a megyében működő Tourinform irodák új kiadványainak is.
Nagy érdeklődés mutatkozott a megye látnivalói, fürdővárosai, a Balaton part, az aktív kikapcsolódás lehetőségei és a falusi szálláshelyek iránt.

A vásárlátogatók véleménye alapján városunk és egész megyénk legfőbb vonzerejét a táj változatos szépsége, a Balaton és a termálfürdők adják.
A Tourinform iroda továbbra is fontosnak tartja az Internet térhódítása mellett a részvételt turisztikai vásárokon, mivel a potenciális látogatókkal a helyszínen személyes kapcsolatot tudnak kialakítani. Az érdeklődőknek mindig próbálnak újítani valamit, színesebbé tenni a megjelenésüket, amivel fel tudják hívni a figyelmet magukra.

Ebben az évben a standot több ízben a Zala Megyei Népművészeti Egyesület mesterség-bemutatóival – kosár-, szalmafonás, tojásfestés, babavarrás, csutkajáték késztés – színesítették.
2010-ben a fővárosi Spa és Wellness kiállítás zárta a sort, mely november 12-14. között került megrendezésre, s amely kiváló lehetőséget adott a híres zalai termálvizek, köztük a zalaegerszegi Termálfürdő és az Aquacity bemutatására.

Jövőre január 13-16. között a bécsi Ferien Messe-n jelennek meg kínálatunkkal. Ez a vásár Közép-Európa egyik legjelentősebb turisztikai vására, amelyen való részvétel jelentőségét az is növeli, hogy Magyarország lesz a 2011-es díszvendég. Ez egyedülálló lehetőség arra, hogy az ország kulturális értékei, termál- és egészségturisztikai ajánlatai bemutatásra kerüljenek.

Tartalom megosztása: