keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Zalaegerszeg is profitálhat az uniós elnökségből

Zalaegerszeg címer
Hírek

Zalaegerszeg is profitálhat az uniós elnökségből

2011 január 04 - kedd
A polgármester várakozása szerint a Nyugat-Dunántúlon, és Zalaegerszegen is érzékelhető lesz Magyarország uniós soros elnökségi szerepvállalása: Gyutai Csaba bízik abban, hogy lesznek lehetőségek, amelyekkel az ország élni fog.

Gyutai Csaba úgy fogalmazott: a városnak és a térségnek szüksége van barátokra, és ezeket a barátokat elsősorban Európával, Európában lehet kialakítani, kiépíteni. A zalai megyeszékhely például már megállapodott Finnország magyarországi nagykövetével, hogy az északi országból érkező minisztereket Zalaegerszeg is vendégül látja, részint a nemzetek barátsága okán, másrészt pedig mert finn befektetőket is vár a város, fogalmazott Gyutai Csaba.
 
A polgármester hozzátette: véleménye szerint a soros elnökség olyan lehetőségeket hozhat az itt élőknek, amellyel feltétlenül élni kell. Mint mondta, meg kell mutatni, hogy ez egy értékes és tehetséges ország, értékes és tehetséges emberekkel. Minden szempontból érdemes a világ, és Európa figyelmére, nem mellékesen a befektetők figyelmére, jelezte Gyutai Csaba.

T. Sz. É.

Tartalom megosztása: