keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Zalaegerszegi programajánló

Zalaegerszeg címer
Hírek

Zalaegerszegi programajánló

2006 április 05 - szerda
Ezen a héten is színes programcsokor várja a kikapcsolódni vágyókat Zalaegerszegen. Április 11-én, a Költészet Napján Baka István: Yorick című költői játékának ősbemutatójára kerül sor 19.00 órától a Gönczi ÁMK-ban. A darabot Merő Béla rendezi, Yorick szerepében Molnár Árpádot láthatja a közönség.

A jazz zene rajongóinak a figyelmébe ajánljuk április 12-én 19.00 órától a Hugo Sanches Latino koncertjét a Városi Hangverseny- és Kiállítóteremben.
A már feloszlott Jazz+Az együttesből talán ismerősen cseng Váczi Eszter neve. Egyik csapatával jó hangulatú koncertet ad április 13-án a Mama Africa Music Clubban. A Váczi Eszter Quartet jazz estje 20.30 órakor kezdődik a Széchenyi téri szórakozóhelyen.

Kiállításokra is elsétálhatunk családunkkal vagy barátainkkal: a Göcseji Falumúzeumban Kunkovács László fotókiállítását tekinthetik meg az érdeklődők. A fotóművész a hazai táj ihlette képeit hozta el nekünk, a hátizsákos expedícióin megörökített tanyasi élet egy-egy érdekes pillanatát, s viszontláthatunk néhány elfeledett vagy talán a városlakó által nem is ismert építményt is. Április 13-tól makett kiállítást tekinthetünk meg az Apáczai ÁMK-ban. Nemes László zalaegerszegi festőművész Erotika című kiállítását a Gönczi ÁMK-ban láthatják egészen a hónap végéig.

Az MMIK-ban a Zalaegerszegi Fotóklub tagjainak „A víz a világ bölcsője” című kiállítását tekintheti meg a zalaegerszegi közönség. A Belgian Beer Café is invitálja mindazokat a képzőművészet iránt érdeklődőket, akik szívesen megismerkednének Várkonyi János festőművész alkotásaival. (Sz. K.)

Tartalom megosztása: