keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Zalaegerszegi programajánló

Zalaegerszeg címer
Hírek

Zalaegerszegi programajánló

2007 február 13 - kedd
Az elkövetkezendő időszakra egy csokorba gyűjtött rendezvényeket munka után ajánljuk, s kívánjuk, hogy egy-egy nehéz nap után töltődjenek fel művészeti élményekkel!

A Családi Intézet idén is megrendezi a „Jegyespárok találkozóját” a Városi Hangverseny- és Kiállítóteremben. Akik a közeljövőben tervezik az esküvőjüket, nagyszerű ötleteket kaphatnak a rendezvényen. Megcsodálhatják a legújabb ruhatrendeket, színpompás virágcsokrokat, legújabb dekorációs tippeket, s vendéglősök, fodrászok, kozmetikusok, fotósok is ajánlják a szolgáltatásaikat. A találkozó 17-én – szombaton – 15.00 órakor kezdődik.

Szintén február 17-én nosztalgia disco-t rendeznek a Mama Africa Music Clubban. Az est vendége és lemezlovasa Dévényi Tibor, mindenki Tibi bácsija lesz. Aki szerencsés, még pontos labdát is szerezhet tőle!

A Városi Hangverseny- és Kiállítóterem folytatja „JazzSzerda” sorozatát: február 21-én 19.00 órától az Elsa Valle Latin Jazz Syndicate szórakoztatja a zalaegerszegi közönséget.

Kiállításokra is ellátogathatnak családjukkal vagy barátaikkal:

Pincehelyi Sándor grafikusművész alkotásaiból nyílt kiállítás a Városi Hangverseny- és Kiállítóteremben.

Szényi Zoltán művésztanár akverelljeit a Zrínyi Miklós Gimnázium galériáján tekinthetik meg egészen február 16-ig.

Február 15-én nyílik a „minImage” kiállítás idei első tárlata. Két egyetemi hallgató, Bacsó Ágnes szobrász és Gyulai Zsuzsanna festő mutatkozik be alkotásaival a zalaegerszegi közönség előtt.

Az MMIK kiállítótermében Mészáros T. László fotóit tekinthetik meg az érdeklődők február 16-ig.

A Göcseji Múzeumban látható a „Mindenki szem a láncban” című időszaki kiállítás. Az ötvenes évek hangulatában bemutatott tárlat a hétköznapi élet helyszíneit és tárgyait hozza emberközelségbe. A kiállítás nem a politikai eseményeket kívánja elsősorban megmutatni, hanem az utcát, a konyhát és a hálószobát, az iskolát, a munkahelyet a benne élő emberekkel együtt. Így ismerheti meg a mai kor fiatalsága az ötvenes évek hétköznapjainak hangulatát. (szk)

Tartalom megosztása: