keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Zalaegerszegi programajánló

Zalaegerszeg címer
Hírek

Zalaegerszegi programajánló

2007 február 03 - szombat
Az elkövetkezendő időszakra egy csokorba gyűjtött rendezvényeket munka után ajánljuk, s kívánjuk, hogy egy-egy nehéz nap után töltődjenek fel művészeti élményekkel!

Február 9-én 20.30 órától „Péntek esti funky láz” fogadja a vendégeket a Mama Africa Music Clubban. Az est vendége a „Szombat esti láz” zenekara, a Freeport. Mindenkit szeretettel várnak a Széchenyi téri klubhelyiségben.

Február 12-én a komolyzene híveit várják a Városi Hangverseny- és Kiállítóteremben, ahol este 19.00 órától Tokody Ilona Kossuth-díjas, kiváló művész operaénekes és Vigh Andrea Liszt-díjas hárfaművész közös koncertjét hallhatják. Felcsendülnek többek között Bellini, Donizetti, Verdi és Puccini dallamai.

Február 17-én nosztalgia disco-t rendeznek a Mama Africa Music Clubban. Az est vendége és lemezlovasa Dévényi Tibor, mindenki Tibi bácsija lesz. Aki szerencsés, még pöttyös labdát is szerezhet tőle!

Kiállításokra is ellátogathatnak családjukkal vagy barátaikkal

Pincehelyi Sándor grafikusművész alkotásaiból nyílt kiállítás a Városi Hangverseny- és Kiállítóteremben.

Szényi Zoltán művésztanár akverelljeit a Zrínyi Miklós Gimnázium galériáján tekinthetik meg egészen február 16-ig.

Február 15-én nyílik a minImage kiállítás idei első tárlata. Két egyetemi hallgató, Bacsó Ágnes szobrász és Gyulai Zsuzsanna festő mutatkozik be alkotásaival a zalaegerszegi közönség előtt.

Az MMIK kiállítótermében Mészáros T. László fotóit tekinthetik meg az érdeklődők február 16-ig.

A Göcseji Múzeumban látható a „Mindenki szem a láncban” című időszaki kiállítás. Az ötvenes évek hangulatában bemutatott tárlat a hétköznapi élet helyszíneit és tárgyait hozza emberközelségbe. A kiállítás nem a politikai eseményeket kívánja elsősorban megmutatni, hanem az utcát, a konyhát és a hálószobát, az iskolát, a munkahelyet a benne élő emberekkel együtt. Így ismerheti meg a mai kor fiatalsága az ötvenes évek hétköznapjainak hangulatát. (szk)

Tartalom megosztása: