keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Zalaegerszegi programajánló

Zalaegerszeg címer
Hírek

Zalaegerszegi programajánló

2006 október 25 - szerda
A város kulturális és szórakoztató létesítményei ezen a héten is várják a kikapcsolódni szándékozó zalaegerszegi közönséget.

A Mama Africa Music Clubban október 26-án a Little Jazz Band szórakoztatja a közönséget. Hangulatos estjük 20.30 órakor kezdődik a Széchenyi téri pincehelyiségben.

Múlt péntektől látható a „Mindenki szem a láncban” – Így éltünk az ötvenes években című kiállítás a Göcseji Múzeumban. A tárlatot az 1956-os Forradalom és Szabadságharc 50. évfordulója tiszteletére rendezték a múzeum munkatársai.

Szintén az ’56-os évforduló alkalmából nyílt a „Diktatúra, forradalom, megtorlás” című kiállítás a Gönczi Ferenc ÁMK-ban.

Egy marosvásárhelyi képzőművész – Novák József – festett címereiből összeállított kiállítását tekinthetik meg az Apáczai ÁMK-ban. A tárlatrendezés apropóját az adta, hogy ebben az évben tíz éves a Zalaegerszeg és Marosvásárhely közötti testvérvárosi kapcsolat.

A Jókai úti Móricz Galériában „A múló idő nyomában” című zalai népművészeti kiállítás fogadja az érdeklődőket egészen november 13-ig.

Tartalom megosztása: