keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

Zalaegerszegi TE – Ferencvárosi TC 1-5 (0-1)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Zalaegerszegi TE – Ferencvárosi TC 1-5 (0-1)

2004 november 20 - szombat
Zalaegerszeg, 10.000 néző. NB-I. férfi labdarúgó-mérkőzés.Vezette: Kassai . Asszisztensek: Erős, Szabó. Gól: Ljubojevic (77.) ill., Rósa D. (9.), Bajevski (58.), Lipcsei (71.), Szűcs (75., 11-es), Penksa (82.) Sárga: Vukmir (70.), Koplárovics (78.), Zováth (85.)Zalaegerszegi TE: Varga – Kocsárdi, Sebők V., Csóka, Józsi (Janjic 68.) – Kaj (Babati 46.), Ljubojevic, Balog Cs., Koplárovics – Waltner, Gyánó, (Molnár T. 83.)Vezetőedző: Gellei ImreFerencvárosi TC: Szűcs – Balog Z., Lipcsei, Vukmir, Leandro – Zavadszky (Bognár 83.), Rósa D., Zováth , Tőzsér (Lackó 76.) – Bajevski (Sowunmi 86.), Penksa. Vezetőedző: László Csaba

A mérkőzés elején az FTC letámadó harcmodora meglepte a hazaiakat, akik egy szép kényszerítőzés után hamar meg is szerezték a vezetést. A ZTE lassan talált magára, a félidő közepe felé azonban több gólhelyzetet ki tudott alakítani, eredmény nélkül. Ezt követően változatos játék alakult ki, mindkét kapu felváltva forgott veszélyben.A szünet után is folytatódott a jó iramú játék, a hazaiaknak volt esélye az egyenlítésre, de vagy Szűcs védett jól, vagy a támadók hibáztak. A ZTE kitámadott, az FTC azonban jól kontrázott, s jól ki is használta helyzeteit. Az eredmény ugyan eltúlzott, azonban a vendégek megérdemelték a győzelmet. Kassai játékvezető több kisebb hibát vétett, amely zömében a hazaiakat sújtotta.

Vélemények:
Gellei Imre, a ZTE vezetőedzője – Gratulálok a Ferencvárosnak a győzelemhez, védelmünk hibáit kíméletlenül kihasználták. Szinte minden helyzetüket értékesítették, mi pedig csak egyetlenegyet.

László Csaba, az FTC vezetőedzője – Jó mérkőzésen sikerült nyernünk. Taktikánkkal már a mérkőzés elején megleptük ellenfelünket. Lelkes, jó játékkal kiszolgáltuk közönségünket.

Szűcs Lajos, az FTC kapusa – Nagyon örülök, hogy tizenegyesből ismét sikerült kapuba találnom és jó védéseimmel hozzájárultam csapatom sikeréhez.

Németh Ottó, a ZTE technikai vezetője – Az FTC 1-0-ás vezetésénél 3 százszázalékos helyzetet elhibáztunk. Ez volt a mérkőzés fordulópontja, ezután a Fradi lekontrázott bennünket.

Sebők József, a ZTE válogatott játékosa, aki sérülése miatt nem léphetett pályára – Nagyon sajnálom a fiúkat, és bánt, hogy nem játszhattam. Annak pedig még kevésbé örülök, hogy ezzel a vereséggel vége hazai veretlenségünknek.

Tartalom megosztása: