keresés a weboldalon

Zalaegerszegre érkezett a Virágos Magyarországért verseny zsűrije (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Zalaegerszegre érkezett a Virágos Magyarországért verseny zsűrije (Videó)

2015 szeptember 01 - kedd
Zalaegerszegre érkezett hétfőn a Virágos Magyarországért verseny országos zsűrije. A háromtagú grémium először az önkormányzat városfejlesztési eredményeivel ismerkedett, melyekről később saját szemükkel is meggyőződhettek.

A megjelenteket Balaicz Zoltán polgármester köszöntötte. Mint mondta, Zalaegerszeg a verseny meghirdetése óta minden alkalommal megmérettette magát. A törekvéseket ezidáig több elismeréssel díjazták. A város első embere bízik abban, hogy ez idén sem lesz másként.

A virágos városkép kialakításában nagy szerepet játszott a Városgazdálkodási Kft. Mint Horváth István ügyvezető fogalmazott, az elmúlt évben több újítás is az ő tevékenységükhöz köthető.

A város vezetői a szakmai egyeztetés után sétára invitálták a zsűri tagjait. A Prutkay János, a versenyt szervező bizottság elnöke elmondta, hogy a verseny jelenleg a második szakaszánál tart. Ide már csak külön ajánlással lehetett bekerülni.

Ez egyben azt is jelenti, hogy a zalai megyeszékhely bekerült a legjobb régiós települések közé. Ennek megfelelően ismét esély nyílt arra, hogy újabb elismerésben részesüljön a város.

K.Zs./B.P.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: