keresés a weboldalon

Idősek Hónapja záróünnepség

Zalaegerszeg címer
Hírek

Idősek Hónapja záróünnepség

2023 október 26 - csütörtök
Befejeződött az idősek hónapja rendezvénysorozat. Szeptembertől több héten át sport- gasztronómiai és helytörténeti programokkal szólították meg a szépkorúakat, miközben dalos esteket és örömtáncdélutánt is szervezetek.

Az ünnepséget a – a hagyományok szerint – a Városi Hangverseny- és Kiállítóteremben tartották. A világnap alkalmából átadott kitüntetéssel Halász Vincéné több éven át végzett kiemelkedő munkáját ismerték el. Az egyesület – az elmúlt évekhez hasonlóan – idén is szép sikereket ért el.

Amint a szövetség alelnöke fogalmazott, Zalaegerszegen jó szépkorúnak lenni, mert idén is sokféle színes és változatos program közül választhattak. Új színfolt volt a hatfordulós városismereti vetélkedő.

Videógaléria

A zalai vármegyeszékhelyen az Életet az Éveknek Szövetség megyei szervezete és a Városi Idősügyi Tanács közösen szervezett programokat.  

A záróünnepség résztvevőit a város polgármestere köszöntette. A rendezvény vendége volt Pitti Katalin Liszt Ferenc-díjas magyar operaénekes, aki ajándékműsorral lépett színpadra.

K.I./G.ZS.

Fotó: Seres Péter

Képgaléria

Tartalom megosztása: