keresés a weboldalon

Záróünnepség (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Záróünnepség (Videó)

2016 október 25 - kedd
Díjátadóval és ünnepi műsorral zárult az Idősek hónapja zalaegerszegi rendezvénysorozata. A város az idei évben három, a közösségért dolgozó szépkorú munkáját ismerte el, de kiosztották az elmúlt hetekben zajló versenyek helyezettjeinek ajándékait is.

Teltház volt hétfőn délután a Városi Hangverseny- és Kiállítóteremben az Idősek hónapjának városi záróünnepségén.

Balaicz Zoltán polgármester köszöntőjében azt mondta: az életnek az a rendje, hogy ha fordul a kocka, már nem a szüleink támogatnak minket, hanem mi teszünk meg értük, és nagyszüleinkért, dédszüleinkért minden tőlünk telhetőt – minden nap. A résztvevőknek Fekete György tartott előadást.

A Magyar Művészeti Akadémia elnöke, Fekete György azt mondta: Zalaegerszegre mindig hazajön, számára máig fontos ez a város.

A Radnóti utcai óvodások műsorát követően a Gellénházi Orchidea Női Kamarakórus válogatását hallgathatták meg a jelenlévők. Ezt követően átadták az Idősek Világnapja alkalmából a város kitüntetéseit. Lelkiismeretes, példamutató közösségi tevékenységéért és korosztályáért végzett több évtizedes munkájáért Olasz Gyulánét, a botfai Őszirózsa Nyugdíjas Klub vezetőjét köszöntötték.

Elismerték még Madár Gábor, Zalaegerszeg labdarúgásáért,valamint Horváth Miklós civil szervezetekért végzett munkáját. Az ünnepség a művészeti- és sportvetélkedők jutalmainak átadásával zárult.

Sz.É./K.M.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: