keresés a weboldalon

Zeginfó (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Zeginfó (Videó)

2022 március 10 - csütörtök
Ülésezett Zalaegerszeg képviselőtestülete, ahol ezúttal 27 napirendi pontot tárgyaltak. A döntésekről Balaicz Zoltán polgármester sajtótájékoztatón számolt be.

A lejárt határidejű közgyűlési határozatok elfogadása után a politikusok bővítették azok körét, akik igénybe vehetik az önkormányzat által biztosított szociális hozzájárulásokat. A mintegy másfél órás tanácskozáson az Egerszeg Kártyáról szóló rendeletet is módosították. 

Balaicz Zoltán polgármester, Zalaegerszeg:

Balaicz Zoltán emlékeztetett: 528 millió forintból újítják fel a Korona Szállót. A létesítmény – a munkálatok után- Korona Szalon néven a Keresztury Dezső Városi Művelődési Központ részeként működik. A testület rögzítette a szociális és gyermekjóléti intézmények 2022-es térítési díját is. A munkásszálók problémája sok zalaegerszegit érint, ezért a korábbi szigorítások után további lépéseket ígér a városvezetés.

Balaicz Zoltán polgármester, Zalaegerszeg:

Balaicz Zoltán bejelentette: szobrot állítanak Czobor Mátyásnak, Zalaegerszeg leghosszabb ideig regnáló polgármesterének, a Május 1. ligetben. Jóváhagyták a kerékpárútrendszer bővítését botfáig, s a beszerzési testület beszámolóját. Ennek egyik fő pozitívuma, hogy HOGY 2021-ben 46 közbeszerzésből 37-et helyi vállalkozások nyertek.

 N.J./P.B.

Tartalom megosztása: