keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

ZTE döntetlen a Velenje ellen

Zalaegerszeg címer
Hírek

ZTE döntetlen a Velenje ellen

2016 március 29 - kedd
A ZTE FC a válogatott szünetet kihasználva pénteken délután edzőmérkőzést játszott a szlovén élvonalban szereplő NK Rudar Velenje csapata ellen. A szlovén csapatban a második félidőben jutott lehetőséghez, a tavaly még a ZTE-ben futballozó Denis Grbic.

ZTE FC – NK Rudar Velenje 2-2 (2-1)

Zalaegerszeg, 100 néző

ZTE FC: Szappanos (Kovács 45.) – Sundas (Króner 45.), Gyagya, Forgács, Szalkai (Szakály 45.)- Babati (Ekker 60.), Koller, Bedi, Wittrédi (Végh 78.), Gottfried (Daru 45.), – Horváth R.(Városi 67.) Edző: Csank János

Gólszerzők: Wittrédi , Babati ill: Eterovic, Krcic

Az első negyed óra végén Wittrédi szerzett vezetést a hazaiaknak. A 21. percben egy középpályán eladott labdából indulhatott a vendégcsapat és Szappanos kapust is kicselezve Eterovic egyenlített. Az első játékrész végén Wittrédi indításából Babati futott el a jobb szélen és szerzett vezetést a nagyszünet előtt a ZTE-nek. A második játékrészben mindkét csapat mestere cserékkel próbálta frissíteni együttesét. A hazaiak próbáltak irányítani, de nehezen szervezték a játékukat. A 71. percben egy kontra végén egyenlítettek a vendégek. Az erősen közepes színvonalú találkozón az első félidőben a ZTE, míg a másodikban a Velenje játszott harcosabban. A ZTE április 2-án a Balmazújváros ellen idegenben folytatja majd bajnoki szereplését.

Egy időpont változás történt a ZTE FC menetrendjében. A televízió újabb zalaegerszegi mérkőzést tűz a képernyőjére. Így a 23. fordulóban az eredetileg április 16. szombaton 19:00 órára kiírt Swietelsky-Soproni VSE elleni mérkőzést új időpontban, április 17. vasárnap 18:00 órától rendezik meg.

Jóna István

Tartalom megosztása: