keresés a weboldalon

ZTE ­döntetlen Nyíregyházán

Zalaegerszeg címer
Hírek

ZTE ­döntetlen Nyíregyházán

2016 augusztus 12 - péntek
Hétközi fordulót rendeztek a labdarúgó NB II-es bajnokságban. A forduló rangadóját a Nyíregyháza a ZTE FC-vel vívta. A hazaiak egy győzelemmel és egy döntetlennel, míg a zalaiak egy vereséggel és egy győzelemmel által a forduló előtt. Csató Sándor vezetőedző nem számíthatott a mérkőzésen a beteg Darura és a sérüléssel bajlódó Forgácsra.

A vendégek kezdtek agilisabban és helyzetekig is jutottak. A félidő felénél a hazaiak vették át a találkozó irányítását és rendesen megdolgoztatták Szappanos kapust. A gólnélküli döntetlent követően a ZTE kezdett jobban. Több helyzetet is kidolgoztak a zalaiak, de gólt mégis a hazaiak szereztek. A 61. percben Rudolf lövése pattant meg egy védőnk lábán és kötött ki a kapuba. A bekapott gól után nem esett össze a ZTE és 76. percben Városi egy szöglet utáni kavarodás követően egyenlített. A találkozó hajrájában kiegyenlítetté válta mérkőzés és újabb gól nem született. A ZTE értékes pontot szerzett idegenben és bizakodva várhatja az augusztus 14-i Dorog elleni hazai találkozót.

Iskolatáska ajándékba. A vasárnap 19 órakor kezdődő mérkőzésen a klub meglepetéssel kedveskedik a kilátogató kisdiákoknak. Az első 100-100 alsó tagozatos kisfiú és kislány, aki családjával együtt eljön a meccsre, egy ZTE címeres iskolatáskát kap ajándékba. Az iskolatáskák a Főbejáratnál vehetők majd át.

A klub tájékoztatása szerint szeptember elején nem marad el majd füzetosztási akciójuk sem, immár hagyományosan az összes elsős kisdiák egy-egy kockás és vonalas ZETÉS füzetet kap majd ajándékba.

-i-

Tartalom megosztása: