keresés a weboldalon

ZTE FC – Vasas-Híd 3-0 (3-0)

Zalaegerszeg címer
Hírek

ZTE FC – Vasas-Híd 3-0 (3-0)

2011 március 03 - csütörtök
Az odavágón szerzett fél tucat gól mellé még hármat tettek hozzá a zalaiak, így könnyedén – 9-0-s összesítéssel – jutottak tovább a Magyar Kupa legjobb 8 csapata közé.

A szokatlan időpontban megrendezett visszavágóra mintegy 300 néző látogatott ki. Sokáig nem kellett várniuk az első hazai találatra, a 3. percben Simon Attila védője mellől fejelt a kapu közepébe, majd nem sokkal később egy védelmi megingást követően pofozta közelről a hálóba a labdát. A ZTE a játék minden pontján felőrölte az igencsak megfiatalított ellenfelét. A 39. percben Kamber kísérletezett, a kapusról kipattanó labdára Cebara érkezett, aki okosan a rövid sarokba gurított – így a hazaiak 3-0-s előnnyel vonulhattak a szünetre.

A második félidőben kiegyenlítettebbé vált a játék – a hazaiak talán már a hétvégi bajnokira tartalékoltak – mindkét oldalon akadtak helyzetek, de ezekkel egyik fél sem tudott élni, így hát nem változott az eredmény.

A ZTE magabiztosan, 9-0-s összesítéssel jutott be a Magyar Kupa negyeddöntőjébe.

ZTE: Sipos G. – Kocsárdi, Miljatovic (Bogunovics, a szünetben), Kovács G., Panikvar (Kocsis A., szünetben) – Cebara, Horváth A., Barna, Kamber (Balázs Zs., 62.) – Simon A., Delic

Vasas: Tulipán – Görgényi, Matolcsi, Arnaut, Polényi – Mundi, Cs. Pavicsevics, Dékány (Stranigg, 73.), Arszics – Beliczky, Csoór (Hrisztov, a szünetben)

Gólszerző: Simon A. (3., 10.), Cebara (39.)

HR

Tartalom megosztása: