keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

ZTE-Ferencváros 3-2 (3-1)

Zalaegerszeg címer
Hírek

ZTE-Ferencváros 3-2 (3-1)

2005 augusztus 27 - szombat
Zalaegerszeg, 9000 néző. NB-I. bajnoki labdarúgó-mérkőzés.
Játékvezető: Solymosi. Asszisztensek: Takács, Mészáros.
Góllövők: Csóka (8.), Lipcsei (10.), Koplárovics (14.), Kriston (24.) Budovinszky (76.).
Sárga lap: Jovánczai (33.), Csurka (46.), Budovinszky (65.)

ZTE: Varga Z. – Kocsárdi, Sebők V., Csóka, László A. – Kriston. Kaj (Balog Cs. 53.), Koplárovics, Józsi  -Szpalevics (Djorovics 71), Szpaszoljevics. Vezetőedző: Dajka László.
Ferencváros:  Szűcs – Takács Á., Lipcsei, Balog Z., Borbély (Csurka 3 8.) – Csepregi, Budovinszky, Tőzsér, Rósa D. –  Jovánczai, Laczkó (Nógrádi 75.). Vezetőedző: László Csaba.

Különös mérkőzés volt, két arcát mutatta meg mindkét csapat. Az első félidő nagy részében kifejezetten jól, korszerűen futabllozott a ZTE, a vendégeket inkább csak sajnáltuk. A második félidőben viszont az történt a pályán, amit a vendégek akartak, a Fradi nagy lelkesedéssel játszott, s nem sok híja volt, hogy az ekkor visszahúzódó hazaiak védelmi megingásait kihasználva döntetlenre hozzák a mérkőzést. A kérdés végülis csak az e mérkőzés után, hogy a szurkolók Furulyást kényszerítik-e lemondásra, vagy ő küldi el László Csabát.
Vélemények:
Szűcs Lajos, az FTC kapusa: – Az első félidőben az egerszegiek gyorsan előnyre tettek szert, ekkor uralták a játékot. Fordulás után egyértelműen a mi akaratunk érvényesült a pályán, állítom, hogy a játékvezető szabályos góltól fosztott meg bennünket, és ezért pont nélkül távozunk.
Sebők Vilmos, a ZTE játékosa: – A 3-1 után gólkülönbséget javíthattunk volna, helyette a mérkőzés végefelé izgulnunk kellett, hogy meglesz-e a 3 pont.
László Csaba, az FTC vezetőedzője: – Az első 45 percben súlyos  védelmi hibák után kaptuk a gólokat. A fordulást követően csak mi voltunk a pályán és legalább a döntetlent megérdemeltük volna.
Dajka László, a ZTE vezetőedzője: – A mai FTC nagyon harcos és jó csapat volt, a szoros eredmény ellenére szeretném megjegyezni, hogy két durva védelmi hiba után kaptuk a gólokat.
Nagy Ferenc, a ZTE FC Rt. elnöke: – Saját magunk részére tettük nehézzé a találkozót, a II. félidei játékunk egy jobb csapat ellen kevés lett volna a sikerhez. Csak a győzelemnek tudok örülni.

Tartalom megosztása: