keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

ZTE – Lombard FC 5-0 (1-0)

Zalaegerszeg címer
Hírek

ZTE – Lombard FC 5-0 (1-0)

2005 szeptember 24 - szombat
Zalaegerszeg, 4000 néző. NB-I. bajnoki labdarúgó-mérkőzés.Játékvezető: Szarka. Asszisztensek: dr. Szabó, Kovács.Góllövők: Sebők V. (20. és 69. 11-esből), Radu Sabo (47.), Montvai (56.), Szpaszoljevics (84.)Sárga lap: Lipták (19.), Kovrig (19.), Remili (76.), Homma (88.), Facskó (90.)ZTE: – Milinte – Kocsárdi, Sebők V., Kozmér, László A. – Bojovics, Balog Cs., Józsi, Koplárovics (Szpaszoljevics 71.) – Montvai, Radu Sabo (Szpalevics 65.). Vezetőedző: Dajka László.Lombard FC: –  Dombai – Müller, Farkas A., Mutica, Valentényi – Remili, Lipták, Kovrig (Szalai 26.), Szkukalek – Herczeg (Herczegfalvi 65.), Homma. Szakmai igazgató: Szentes Lázár.

A Lombard FC egyetlen igazi helyzetig sem jutott el, s a mezőnyben is a mérkőzés nagy részében alárendelt szerepet játszott. Noha az első félidőben a ZTE sem villogott, bár több helyzete is akadt. A második félidőben a játék képe alapján csupán azt volt nehéz eldönteni, hogy a ZTE ennyire jó, vagy a Lombard FC ilyen gyenge. Könyveljük el a három pontot, s örüljünk, hogy vagy ötven pecig elfogadhatóan szórakoztunk.

Vélemények:
Dajka László, a ZTE vezetőedzője: – Ezt a nagy különbségű győzelmet is a helyén kell kezeljük. Amikor a múlt héten 4-0-ra kikaptunk, akkor sem temetkeztünk, mint ahogy most sem ülünk lakodalmat.Már a következő mérkőzésre figyelünk, mert sajnos sok a sérültünk.

Szentes Lázár, a Lombard FC szakmai igazgatója: – Lelkesedés nélkül ezt a játékot nem lehet játszani, mert ilyen nagy különbségű vereség lesz a vége.

Kocsárdi Gergely, a ZTE csapatkapitánya: – Az első félidő végjátékában többször hibáztunk, a szünet után viszont a 2. gól megnyugtatott bennünket és ilyen arányban is megérdemelten nyertünk.

Sebők Vilmos, a ZTE játékosa: Az első félidőben még akadozott a játékunk, ekkor a pápaiak is eljutottak párszor a kapunkig. A szünet után azonban felőröltük ellenállásukat és ilyen különbséggel is megérdemelten nyertünk.

Radu Sabo, a ZTE játékosa: – Örülök, hogy ismét kezdő lehettem. Gólommal és gólpasszaimmal, úgy érzem, jelentős részt vállaltam a sikerből.

Tartalom megosztása: