keresés a weboldalon

Zalaegerszeg

ZTE-Tatabánya 3-0 (1-0)

Zalaegerszeg címer
Hírek

ZTE-Tatabánya 3-0 (1-0)

2005 augusztus 07 - vasárnap
Zalaegerszeg, 3500 néző. NB-I-es bajnoki labdarúgó-mérkőzés.
Játékvezető: Erdős J.. Asszisztensek: Kovács P., Kovács Z..
Góllövők: Sebők V. (19. és 61., mindkettő büntetőből), Józsi (69.).
Kiállítva: Szpalevics (45.), Filó (60.). Sárga lap: Rajnay (19.), Tóth Z. (22.), Márkus (71.).

ZTE: Varga Z. – Kocsárdi, Sebők V., Csóka, László  A. – Kriston, Kaj (Nagy L. 70.), Józsi, Szpaszoljevics (Balog Cs. 46.) – Montvai (Djorovics 78.), Szpalevics. Vezetőedző: Dajka László.
Tatabánya:  Turi – Kerényi, Németh K., Filó, Rajnay – Tóth Z., Deme, Dupai, Hajdú (Forgó 78.) – Márkus (Balogh Z. 76.), Nagy T. (Da Silva 79.)  Vezetőedző: Sisa Tibor.
Feltehetően jó színvonalú, jó iramú mérkőzést láthattunk volna, ha az egyébként elfogadhatóan bíráskodó Erdős J. két alkalommmal nem vét súlyos hibát, ami befolyásolta a csapatok teljesítményét. Szpalevics megmozdulása maximum sárgát ért, kiállítást nem, a másik oldalon pedig Filó nem érdemelte ki második sárgáját, így sem kiállítása, sem a tizenegyes nem volt jogos. A Tatabánya egyébként mezőnyben jól adogatott, tetszetősen játszott, de kapura nem igazán volt veszélyes. A hazaiak játékában több pozitívum is akadt, a győzelmet mindenképpen megérdemelték. Józsi szabadrúgásgólja élményszámba ment.
Vélemények:
Dajka László, a ZTE vezetőedzője: – Nagyon örülök a három pontnak és az időnkénti jó játéknak. Még nagyon az út elején járunk.
Sisa Tibor, a Tatabánya vezetőedzője: – Nem hittem volna, hogy 18 mérkőzés óta tartó veretlenségünk két tizenegyesből  és egy szabadrúgásból kapott góllal szakad meg. Több volt ebben a mérkőzésben.
Bardi Gábor, a ZTE sérült kapusa: – Főleg az eredménnyel és az eredményességgel vagyok elégedett. Magamról annyit, az orvosok bíztatnak, hogy pár hét múlva már edzhetek.
Józsi György, a ZTE játékosa: Nem volt ez egy olyan sima meccs, mint ahogy azt az eredmény tükrözi. Szpalevics kiállítása kissé megfogott bennünket, de amikor ismét egyenlő lett az létszám, bebiztosítottuk megérdemelt sikerünket.    

Tartalom megosztása: