keresés a weboldalon

Papp Zoltán

Zalaegerszeg címer
Zalaegerszegért díjjal kitüntetettekZalaegerszegért díjjal kitüntetettek - 2023

Papp Zoltán

Papp Zoltán végzettségét tekintve növényorvos, aki 15 évig dolgozott állami gazdaságban, majd agrokémiai, növényegészségügyi kereskedelem területén folytatta tevékenységét. 23 évig egy amerikai cég / a Pfizer/ és most jelenleg az indiai Sharda világcég magyarországi szakirányú tevékenységének az irányítója.

A ZTE Teniszklub elnökévé 2016. márciusában választották meg és azonnal nekilátott a klub infrastrukturális fejlesztésének a 35-40 éves technikai háttér megújításának.  Két évig a Magyar Teniszszövetségben elnökségi feladatokat is vállalt. Elnökként gondot fordított a technikai háttér megújítása mellett a szakmai munkára is. Irányításával az egyesületben az utánpótlás nevelés területén komoly szakmai sikereket értek el és mára a ZTE Teniszklub az ország három legjobbja közé került ezen a téren. Mindez eredményekben is megmutatkozik. A 12 éves korosztályban párosban és egyénileg is avattak magyar bajnokot, illetve a 14 éves korosztály is ért el országos sikereket tenisztornákon.

A klub több nemzetközi ITP besorolású versenynek is helyt adott az elmúlt három évben, illetve országos versenyek sorát rendezte meg ezen idő alatt.

Elkészítették közben a teljes infrastrukturális megújulás terveit melyek alapján a klub az elkövetkező években az ország egyik legnagyobb teniszsport bázisává fejlesztené a zalaegerszegi létesítményeket. E tervek az országos szövetségen belül is komoly támogatással bírnak, miután a szövetség az utánpótlás nevelés országos bázisává kívánja fejleszteni – a kluberedmények alapján – a ZTE Teniszklubot.

E fejlesztésekhez kapcsolódóan 2021-ben három új ún. keménypályás pályát már felavattak.

Az eredmények alapján e sportág palettáján előkelő helyre került városunk neve is és ebben való érdemei alapján Papp Zoltán 2023-ban Zalaegerszegért Díjban részesült.

 

Képgaléria:

Videógaléria:

Tartalom megosztása: