keresés a weboldalon

Megújul az útburkolat (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Megújul az útburkolat (Videó)

2022 február 01 - kedd
Megújul az útburkolat a Kinizsi utca 225 méteres szakaszán a Kovács Károly Városépítő Program részeként A csaknem 89 millió forint értékű fejlesztés részleteiről Balaicz Zoltán polgármester és Gecse Péter, a városrész önkormányzati képviselője sajtótájékoztatón számolt be.

A felújítási munkák első és második üteme az Infrastrukturális fejlesztések Zalaegerszegen elnevezésű program keretében három évvel ezelőtt elkészült. Kormányzati forrásból május közepéig a harmadik ütem, a Holub Ferenc utca és a Juhász Gyula utca közötti szakasz rekonstrukciója is befejeződik.

Balaicz Zoltán, polgármester, Zalaegerszeg:


Gecse Péter szerint Páterdomb új és fontos beruházással gazdagodik. A fejlesztés ugyanis nagymértékben segíti és biztonságosabbá teszi a városrészben élők közlekedését.

Gecse Péter önkormányzati képviselő:

A kivitelezési munkák során megújítják a csapadékvíz elvezetőrendszert, átépítik a bekötő csatornaszakaszokat és új víznyelőaknákat létesítenek.

Vigh László országgyűlési képviselő megköszönte a kivitelezők munkáját. Mint fogalmazott, az építkezések négyévszakossá váltak, az építési területeken a téli hidegben is folyamatosan dolgoznak.

K.I./E.K.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: