keresés a weboldalon

Átadták az adományt (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Átadták az adományt (Videó)

2021 szeptember 15 - szerda
19. alkalommal rendeztek jótékonysági főzőversenyt az AquaCity vízicsúszda és élményparkban. A kedvezményezett idén a Zala Megyei Szent Rafael Kórház volt. Ezzel is szerették volna meghálálni az egészségügyi dolgozók pandémia alatt teljesített áldozatos munkáját. Az itt összegyűlt bevétel jelképes átadóját ma tartották.

Rekordszámú csapat vett részt idén a jótékonysági főzőversenyen. Ezen a napon a fürdőzők is szép számmal érkeztek a csúszdaparkba. Tavaly a koronavírus-világjárvány miatt nem tudták megtartani ezt az eseményt, így nagy reményeket fűztek a sikerhez.

Balaicz Zoltán, polgármester, Zalaegerszeg

Ismét kivételes összefogásról tett tanúbizonyságot a város – mondta Gasztonyi Beáta. A főigazgató köszönetét fejezte ki mindazoknak, akik valamilyen módon támogatták a rendezvényt.

dr. med. habil Gasztonyi Beáta PhD, főigazgató, ZMSZRK

Ezt a közel 11 és fél millió forintot a betegek komfortérzetének javítására fordítják. Az ünnepélyes átadón elhangzott még: a kórházba több, mint 9 milliárd forintos támogatás érkezett az elmúlt 10 évben.

Vigh László, országgyűlési képviselő

Emellett az elavult koraszülöttmentőt is hamarosan lecserélik. Vigh László arról is tájékoztatott, hogy az intézmény által felvázolt fejlesztési tervekben maximális segítséget nyújtanak majd.

GY.A./E.K.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: