keresés a weboldalon

Évadnyitó a Griffben (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Évadnyitó a Griffben (Videó)

2021 augusztus 25 - szerda
Ünnepi évadnyitó ülést tartottak a Griff Bábszínházban. A társulat tagjai a nyáron sem tétlenkedtek. Folyamatosan próbáltak és több helyszínen is felléptek. A további tervekről sajtótájékoztatón számoltak be az újságíróknak.

Az elmúlt évet több nehézség árán, de sikerült lezárni. Minden tervezett előadást megtartottak az intézményben – tájékoztatott Szűcs István. Az új évad szeptember végén az Égig érő fa című bemutatóval indul, majd októberben a Széttáncolt cipellők, valamint az Ilók és Mihók következik. Ezt a produkciót holnaptól kezdik próbálni.

Szűcs István, igazgató, Griff Bábszínház:

Az igazgató hozzátette még: az elmúlt időszakban többnyire óvodásoknak játszottak. Céljuk, hogy az iskoláskorú bérletesek is visszatérjenek hozzájuk. A sajtótájékoztatón részt vett Balaicz Zoltán polgármester, aki a közeljövő fejlesztéseiről számolt be.

Balaicz Zoltán, polgármester, Zalaegerszeg:

Jelenleg a tervezési folyamat zajlik. Év végén születhet kormánydöntés a kivitelezéshez szükséges források biztosításáról. Így várhatóan 2022 és 24 között folynak majd felújítási munkálatok az épületben és környékén.

Gy.A./F.M.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: