keresés a weboldalon

Átadták a koncert bevételét (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Átadták a koncert bevételét (Videó)

2021 július 15 - csütörtök
Átadták a Kertmoziban tartott filmzenei koncert bevételét. A rendkívül népszerű kezdeményezés eredményeként 1 millió 123 ezer forinttal támogatják azokat a gyerekeket, akiket a Covid miatt veszteség ért, illetve egy balesetben elhunyt rendőr családját. Az eseményen – az adományozók közül – részt vett Kisházi Gábor, a Nemzetközi Rendőrszövetség Zala megyei egyesületének elnöke, Zrinszki István, a Zalaegerszegi Patrióta Klub vezetője és Péntek Károly, a Windoor Design Kft. ügyvezetője.

A Zalaegerszegi Szimfonikus Zenekar Pejtsik Péter vezényletével július 2-án többek között a Jurassic Park, a Vissza a jövőbe, a Rocky, és Forrest Gump dallamait idézte fel a szépszámú közönségnek. Az ötletgazda elégedett a rendezvény sikerével, egyúttal köszönetét fejezte ki valamennyi résztvevőnek és mindazoknak, akik hozzájárultak az este lebonyolításához.

Galbavy Zoltán településrészi képviselő, a koncert ötletgazdája:

A befolyt összeget jótékony célra fordítják.

Kajári Attila, a Zalaegerszegi Tankerületi Központ igazgatója:

Zalaegerszeg továbbra is az összefogás városa – hangzott el az átadón. Ennek szellemében szervezik a következő programokat is.

Balaicz Zoltán, polgármester, Zalaegerszeg:

Balaicz Zoltán hozzátette: azért esett a választás a kórházra, mert az ott dolgozók a járvány alatt mindent megtettek az emberekért. Ezt az áldozatos munkát szeretnék ily módon elismerni.

Sz.É./P.B.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: