keresés a weboldalon

Elismerték (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Elismerték (Videó)

2021 május 26 - szerda
Elismerték a legnagyobb adózókat és átadták a Sport Mecénása, illetve az Innovációs díjakat. A Díszteremben tartott ünnepség résztvevői betekinthettek a közelmúlt zalaegerszegi fejlesztéseibe is.

A korábban több, külön rendezvényt egyesítő esemény vendégeit Balaicz Zoltán köszöntötte. A polgármester bevezetőjében összefoglalta, milyen változások zajlottak 2020-től a megyeszékhelyen. Beszámolójában kitért a koronavírus-járvány következményeire, s kiemelte a nehéz körülmények között véghezvitt átfogó beruházásokat. Balaicz Zoltán a 25 legnagyobb adózónak – a település dinamikus fejlődésében betöltött meghatározó szerepéért – elismerő oklevelet adott át.

Balaicz Zoltán, polgármester, Zalaegerszeg:

A polgármesteri prezentációt követően innovációs díjat vehetett át a Scneider Eletric Zrt. A cég több évtizede aktív szereplője a gazdaságnak és a közéletnek is.

Veres Zsolt, vezérigazgató, Schneider Electric Zrt.:

Ugyancsak innovációs-díjban részesült a Klímatrend Hungary Kft. Fennállásuk 26 éves története alatt végig elkötelezett voltak a minőség mellett – ezt bizonyítják elért eredményeik is.

Düh Sándor Zsolt, Klímatrend Hungary Kft.:

A Hydrocomp Mélyépítő Kft.-t Zalaegerszeg sportéletének támogatásában vállalt kiemelkedő szerepéért Sport Mecénása díjjal ismerték el.

Dormán László, ügyvezető Hydrocomp Mélyépítő Kft.:

Az elismerések ezúttal Németh Miklós grafikusművész és Budaházi Tibor Munkácsy-díjas képzőművész alkotásai voltak.

Sz.É./B.P.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: