keresés a weboldalon

Megújult a munkacsarnok (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Megújult a munkacsarnok (Videó)

2021 január 29 - péntek
Megújult az Ostoros Károly munkacsarnok. A 615 millió forintos, állami beruházás részeként új köntöst kapott a teljes játéktér, miközben a létesítmény környezete is megszépült.

Zalaegerszeg kultúrájának szerves része a sport. Így nem kérdés, hogy szükség van az ilyen és ehhez hasonló intézmények felújítására – mondta beszédében Vigh László. A munkacsarnokot, napra pontosan 45 éve – 1976. január 29-én – adták át – tájékoztatott Balaicz Zoltán, polgármester. 1994 óta viseli Ostoros Károly nevét, akinek tiszteletére most emléktáblát is avattak.

Balaicz Zoltán, polgármester, Zalaegerszeg:

 

Régóta dédelgetett álom vált valóra a leromlott állagú épület renoválásával – hangsúlyozta Végh Gábor. Mint mondta, a fejlesztés nemcsak a sportolóknak és az itt dolgozóknak nagy öröm.
 
Végh Gábor, tulajdonos, ZTE FC:

 

A profik mellett az amatőrök körében szintén népszerű a komplexum. Így a látogatottsága a korábbi évekhez hasonlóan alakul – tájékoztatott Bodrogi Csaba a Városi Sportlétesítmény Gondokság intézményvezetője.
 
Bodrogi Csaba, intézményvezető, Városi Sportlétesítmény Gondnokság Intézménye:

 

A csarnok mögött egy parkot és játszóteret alakítottak ki. Bíznak abban, hogy az Október 6. tér és környéke közösségi térként is funkcionál majd.

Gy.A./F.M.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: