keresés a weboldalon

Férfinapot ünnepeltek Zalabesenyőben (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Férfinapot ünnepeltek Zalabesenyőben (Videó)

2020 augusztus 26 - szerda
Férfinap alkalmából rendeztek ünnepséget kedden Zalabesenyőben. A Besenyő a 2000-es években Alapítvány, illetve annak nyugdíjas klubja évek óta szervezi ezt a vidám eseményt. A találkozót tavaszra tervezték, ám a koronavírus-járvány miatt elrendelt intézkedések következtében akkor elmaradt.

Farsang, torkos csütörtök, majális, Márton-nap, karácsony és nemzeti ünnepek. Csak néhány program azok közül, amiket a szervezet minden esztendőben megrendez. 2020 a helyi szépkorúak számára is máshogy alakult. Hosszú hónapok óta most telt meg először élettel a közösségi ház – tájékoztatott Bérczes Tivadarné, a nyugdíjas klub vezetője.

A hölgyek erre az alkalomra versekkel, s dalokkal készültek a klub férfi tagjainak. A besenyői nyugdíjasok minden járványügyi előírást betartottak. A nőnapi program óta minden közös rendezvényük elmaradt – számolt be róla Gecse Péter alpolgármester, a térség önkormányzati képviselője, majd hozzátette:

A városrészben élők bíznak abban, hogy elmaradt találkozóikat pótolhatják, s tovább folytathatják hagyományápoló tevékenységüket.

V.D./F.M.

Tartalom megosztása: