keresés a weboldalon

Rendhagyó döntéshozatal (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Rendhagyó döntéshozatal (Videó)

2020 június 16 - kedd
Néhány napon belül megszűnik a veszélyhelyzet, valamint a különleges jogrend is. A következő közgyűlést azonban még a vészhelyzet idején tartották volna, így nem tudott összeülni a képviselőtestület. Balaicz Zoltán polgármester az elkészített előterjesztéseket elküldte a tagoknak, majd az egyeztetéseket követően hozta meg döntéseit.

A polgármester bízik abban, hogy a június 25-én esedékes zárszámadást megtarthatják. Terveik szerint a nyáriszünet utáni rendes közgyűlést pedig – szeptember 10-én – már ismét a Díszteremben rendezhetik. Jelenleg még csak tanácsadói testületen és frakcióvezetői értekezleten egyeztettek. A polgármester a most meghozott döntésekben is kikérte a képviselőtársak véleményét.

Ehelyett egy nagyméretű, 97 férőhelyes, aszfaltburkolatú parkolót alakítanak ki az egykori Galamb utca teljes területén. Mindezt a Modern Városok Program városrehabilitációs elemeként.

Emellett jóváhagyták a közgyűlés második félévi munkatervét. Elfogadták továbbá a Városi Idősügyi Tanács, a Felsőfokú Oktatásért, a Lakhatásért valamint a Zalaegerszeg Kultúrájáért Közalapítvány 2019-es tevékenységéről szóló beszámolót.

Gy.A./B.P.

Tartalom megosztása: