keresés a weboldalon

Segítsd a helyit! (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Segítsd a helyit! (Videó)

2020 március 26 - csütörtök
Segítsd a helyit! címmel indult akció a megyeszékhelyen. Ezzel a világjárvány miatt kialakuló világgazdasági válság által sújtott zalaegerszegi cégek, vállalkozások túlélésére szeretnék felhívni a lakosság figyelmét. A városvezetés azt kéri: aki teheti, részesítse előnyben a helyi termelőket, vendéglátósokat és kereskedőket.

A legoptimistább várakozások szerint is hosszú hónapok telnek el a járvány miatt a korábban megszokott életformánktól eltérően. Beláthatatlan, mennyi ideig lesz szükséges a jelenlegihez hasonló korlátok között tevékenykednünk. Ez mindenkit érint, és az emberek nagyrészének a megélhetésére is hatással van.

Balaicz Zoltán, polgármester, Zalaegerszeg:

A Vásárcsarnokban az élelmiszert árusító üzletek és a termelők továbbra is teszik a dolgukat. A legtöbben régóta árusítanak itt – ám számítanak arra, hogy változás esetén másutt is megtalálják őket a vásárlók.

Szakályné Kalamár Mária:

Zalai Hajnalka:

A csarnok – ami kizárólag a déli bejáraton keresztül közelíthető meg-, a további intézkedésig a megszokott nyitvatartással üzemel. A március 21-től hatályos korlátozás szerint határozatlan ideig csak az élelmiszerárusok és a különálló üzletek munkatársai dolgozhatnak. Ők azonban folyamatosan frissülő árukészlettel készülnek nap mint nap.

Sz.É./P.B.

Tartalom megosztása: