keresés a weboldalon

Csarnok Kupa (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Csarnok Kupa (Videó)

2019 december 03 - kedd
Ismét megrendezik Zalaegerszeg legrangosabb teremlabdarúgó tornáját, a Csarnok Kupát. A megmérettetésre három kategóriában lehet nevezni. A lebonyolítást az önkormányzat, a Magyar Labdarúgó Szövetség megyei szervezete és az egyik legnagyobb sportszergyártó cég támogatja.

Parázs összecsapások jellemezték az előző viadalt is, amit a sportcsarnok foglaltsága miatt januárban tartottak. Így a program idén már másodszor várja a foci szerelmeseit, ezúttal december 27 és 29 között.

Horváth Éva – értékesítési menedzser, Egerszegi Sport és Turizmus Kft.:

A mérkőzéseket ingyen tekinthetik meg a szurkolók. Újdonság, hogy ők – a játékosokkal együtt – az e-sportban is kipróbálhatják magukat.

Bánhegyi Péter – ügyvezető, Egerszegi Sport és Turizmus Kft.:

A viadal szinte egyidős a Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnokkal – emlékeztetett Balaicz Zoltán. A polgármester elmondta: a tervek szerint a kupának pár éven belül már az új létesítmény adhat otthont.

Balaicz Zoltán – polgármester, Zalaegerszeg:

A pályára lépő együttesek között ezúttal több, mint 600 ezer forintot osztanak szét. A felnőttben 200, az öregfiúk egyesben 100, míg az öregfiúk kettes kategóriában 50 ezer forintot ér majd a tornagyőzelem.

K.Zs./T.S.

Tartalom megosztása: