keresés a weboldalon

Jubilál a Csillagközi óvoda (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Jubilál a Csillagközi óvoda (Videó)

2019 november 26 - kedd
Jubileumi ünnepséget tartottak a 40 éves Csillagközi székhelyóvodában. A rendezvényen a város előljárói, a településrész önkormányzati képviselői, valamint a társintézmények vezetői vettek részt. Őket a helyi növendékek köszöntötték műsorukkal.

Az alapító tagok egyike volt Kemendi Györgyné, aki 2000-től vezető helyettesként, 2006-tól pedig vezetőként dolgozik az intézményben. Mint mondja, rengeteg szép emlék köti ide, melyekre jó szívvel emlékezik. A helyi közösségi életre, s a 4 évtizedben történt fejlődésre különösen büszke.

Mai napig a város egyik legnépszerűbb óvodája a Csillagközi – hangsúlyozta az eseményen résztvevő Balaicz Zoltán. Nyolc csoportban jelenleg 220 gyermeket gondoznak. Az óvodapedagógusok szakmai tevékenységét, valamint a környezettudatos nevelés terén elért eredményeket a polgármester kitüntető oklevéllel ismerte el.

A programon köszöntőt mondtak a kertvárosi képviselők is, akik saját érintettségük okán az itt zajló példaértékű gondoskodó munkát méltatták. A rendezvényt egy múltidéző kiállítás is színesítette. Itt régi fotókon és a gyerekek által rajzolt alkotásokon mutatták be az elmúlt 40 évet.

V.D./I.G.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: