keresés a weboldalon

Újjáalakult a diákönkormányat (Videó)

Zalaegerszeg címer
Hírek

Újjáalakult a diákönkormányat (Videó)

2019 október 09 - szerda
Újjáalakult a Zalaegerszegi Diákönkormányzat. A városi diákparlament-, és DÖK választást ma délelőtt a Díszteremben tartották. A 11 fős testületben a 7 régi mellett 4 új képviselő kezdi meg munkáját: a deákos Németh André, az Izsák Iskolába járó Mazzag Levente, a zrínyis Molnár Luca illetve a mindszentys Tánczos Klaudia. Jegyzőként az ady-s Molnár Napsugár tevékenykedhet a következő egy évben. A diákpolgármester Kovács Virág lett. Mindannyian sajtótájékoztatón mutatkoztak be.

Zalaegerszegen kiváló a kapcsolat a városi-, és a diákönkormányzat között – mondta Balaicz Zoltán. A polgármester jelezte: elégedettek a fiatalok munkájával, kezdeményezéseiket sikeresen valósítják meg.

Balaicz Zoltán, polgármester, Zalaegerszeg:

Kovács Virág már általános iskolásként részt vett a városi diákönkormányzati munkában. Kisebb kihagyást követően tavaly újra tagja volt a testületnek. Mostani megválasztását követően már körvonalazódnak a tervei – ám van, amihez hű marad.

Kovács Virág, diákpolgármester, Zalaegerszeg:

Kovács Virág hozzátette: első feladatuk az idősek és diákok vetélkedőjének a szervezése lesz, de már készülnek a hagyományos csapatépítésre és a gólyaavatóra is. Üléseiket hetente, szerdai napokon tartják.

Sz.É./T.S.

Fotó: Seres Péter

Tartalom megosztása: